Гаранцията No Matter What на Toshiba – за всеки един случай

Когато човек се сдобие с нов лаптоп, последното за което му се иска да мисли е как машината може да се повреди или – не дай Боже – да стане обект на кражба. Въпреки това никой не е застрахован от подобни инциденти, но преди да се притесните още отсега, добре е да знаете, че има решение, което Ви гарантира пълното спокойствие, нужно за да се радвате на новата си придобивка.

 

И то се нарича гаранцията No Matter What, предлагана от Toshiba.

 

Както подсказва самото ѝ име, тази гаранция е в състояние да покрие изцяло всякакви инциденти, които могат да възникнат с Вашия преносим компютър. От една страна случайната повреда при неволно изпускане, удар или разливане на течности може да доведе до доста главоболия, но в такъв случай Toshiba Ви предлага безплатен ремонт, който да върне функционалността на устройството.

 

Кражбата е едно от най-неприятните неща, които могат да сполетят един потребител, но с помощта на Toshiba може значително да намалите изгубените нерви. Защитата при кражба покрива всеки одобрен от полицията доклад за кражба с доказан взлом или следи от насилие.

 

Накрая идва и загубата на ценни данни, които са били съхранявани на преносимия компютър. Toshiba предлага извличане на данните в случай на физическа повреда, вируси или софтуерна грешка. Така цялата Ви нужна информация може лесно и бързо да бъде спасена и прехвърлена на нов твърд диск.

 

Единственото, което трябва да направите, за да се възползвате от гаранцията No Matter What на Toshiba е в 14-дневен срок от покупката да регистрирате закупеното устройство тук като освен за No Matter What, регистрацията е валидна и за стандартната гаранция.

Join In The Fun, Leave A Comment!