Задава се нов по-малък и по-бърз Yoga 3 Pro ултрабук

Изглежда, че китайската компания Lenovo ще пусне обновена версия на своя 13-инчов Yoga 3 Pro ултрабук, която ще има подобрения както във физическите параметри, така и като хардуер.

 

Новият модел, който се появи на сайта на немското подразделение на Amazon, е описан като Yoga 3 11 и има 11.6-инчов Full HD IPS дисплей, 4GB RAM и 128GB SSD, като операционната система е Windows 8.1.

 

По отношение на процесора, Yoga 3 11 е представен в два варианта – с Intel Core M-5Y70C CPU (up to 2.0GHz) или с Core M-5Y71 CPU (up to 2.9GHz). Интересно е, че Yoga 3 Pro имаше доста слабо представяне именно по отношение на процесора в сравнения с Yoga 2 Pro, който ползваше Hаswell чип.

 

Използвайки Turbo Boost функцията, Core M-5Y71 е по-бърз от Intel Core M-5Y70 в Yoga 3 Pro, което означава, че по-високо бюджетната версия на новия ултрабук може да има и по-висока производителност спрямо предшественика си.

 

Посочената цена на Yoga 3 11 започва от 599 евро и стига до 999 евро за най-мощната конфигурация. Това означава, че новият ултрабук няма да е толкова скъп, колкото бе Yoga 3 Pro, но в същото време трудно може да бъде наречен бюджетно устройство.

 

Join In The Fun, Leave A Comment!