Защо лизинг online ?

Лизингът е разумен начин да изплатите желания от вас продукт, в случай, че нямате възможността или просто не желаете да платите цялата сума наведнъж.
След като си изберете  конкретен модел, който бихте желали за си закупите на изплащане, то вече не е необходимо да отидете на място в някой от офисите на лизинговите компании, за да попълните заявлението и да кандидатствате за лизинг. Може да направите това директно през сайта ни, от вкъщи или от работното си място, седейки удобно пред компютъра си само с няколко стъпки:

Предлагаме ви избор на лизинг към няколко кредитора – Уникредит Кънсюмър Файненсинг , Ти Би Ай Кредит и Пощенска банка. Кандидатстването става бързо и удобно, като са необходими само няколко минути, за да отговорите на въпросите на кредитора и при одобрение, получавате желания от вас продукт дори без първоначална вноска. Ще получите от нас съпорт при попълването на заявлението, както и консултация в случай на нужда. Ако имате въпроси, потърсете ни: http://www.notebook.bg/contacts/

Join In The Fun, Leave A Comment!