Появи се китайско копие на Apple Watch, което струва само 54 долара

Ако скъпите цени на новия Apple Watch не са по джоба Ви, то евтините китайски фалшификати могат да бъдат един интересен вариант.

 

В китайския град Шънджън се появиха първите местни копия на новата носима технология на Applе, като някои от тях се продават от предприемчиви търговци само за около 54 долара.

 

Изненадващ е фактът, че евтиното копие на Apple Watch дори предлага почти приличен набор от функции, една от които дори е FaceTime-подобна камера.

 

Умният часовник разполага с опция за кратки съобщения, телефонни обаждания, видео и предлага популярни китайски приложения като WeChat и QQ. За разлика от оригиналния Apple Watch обаче, копието не позволява да сваляте и инсталирате допълнителни приложения.

 

Предварителните поръчки на истинския Apple Watch стартираха миналия петък, а самата джаджа се очаква на пазара от 24 април. Без съмнение, неговата висока цена можеда бъде една от основните бариери пред немалка част от потребителите.

 

„Хората, които нямат добри доходи определено биха могли да предпочетат фалшификат“, признава Жан Чаорен, продавач-консултант от магазин на Apple в Китай.

 

„Все пак, ако наистина искате продукт на Apple си мисля, че ще предпочетете оригинала“, добавя той.

 

Join In The Fun, Leave A Comment!