Acer Reliability Promise – обещание, което се спазва

Ако гласувате доверие на някоя компания, избирайки нейните продукти, нормално е тя да ви отговори със същото. В случая става въпрос за Acer и нейната Reliability Promise стратегия, която е част от желанието на компанията да създаде водещ в индустрията стандарт за качество и надеждност.

 

Ако закупите някой от висококачествените ноутбуци Acer TravelMate, настолни компютри Veriton, периферия Acer или таблети Acer с Windows до 31 декември 2014 г. и регистрирате продукта до 30 дни след неговата покупка тук, Acer Reliability Promise дава право на собственика да му бъде възстановена 50 процента от покупната стойност в случай, че продуктът покаже неизправност и е претърпял гаранционен ремонт в рамките на първата година.

 

Нормално е покупката на нов преносим и настолен компютър или таблет да се разглежда като инвестиция от страна на клиента. Ето защо, със своята програма Reliability Promise, Acer Ви позволява да защитите инвестицията си и да получите обратно половината от заплатената сума в случай на доказана неизправност – нещо, което компанията вярва, че няма да се случва често.

Join In The Fun, Leave A Comment!