Gigabyte обяви 17.3-инчов геймърски лаптоп с Nvidia GTX 980M

Тайванският производител Gigabyte анонсира нов 17.3-инчов геймърски лаптоп за онези потребители, които искат да играят на любимите си РС игри в движение и без компромиси.

 

Въпреки огромния си екран, новият Gigabyte P37X има доста тънък профил и е снабден с видео карта Nvidia GTX 980M – мощен графичен чип от края на 2014 г., който поддържа DirectX 11.2 и който е значително по-бърз от предходния топ модел GTX 880M. В резултат машината постига 100000+ в 3DMark 11.

 

Лаптопът има дебелина само 22.5 милиметра и тежи 2.8 килограма.

 

 

Моделът се захранва от четириядрен Intel Core i7 процесор и разполага с два mSATA SSD диска, всеки от които има капацитет от 512GB. Освен това в него има и два 2ТВ твърди диска, като тази конфигурация предоставя идеален баланс между скорост и свободно пространство.

 

Специално за геймърите е предвидена уникалната Macro Hub функция, която позволява създаването на поредица от команди, които да се използват в комбота. Тяхното програмиране е много лесно, а изпълнението им помага в играта на динамични заглавия като онлайн шутъри и ММО игри.

 

Опцията за настройка на вентилаторите Gigabyte Fan Tweak, която е ексклузивна за продуктите на компанията, позволява да изберете между четири режима на работа, които да съответстват на натовареността на машината.

 

Цената на този звяр е около 3000 долара.

 

Join In The Fun, Leave A Comment!