Появи се китайско копие на Apple Watch, което струва само 54 долара

Ако скъпите цени на новия Apple Watch не са по джоба Ви, то евтините китайски фалшификати могат да бъдат един интересен вариант.

 

В китайския град Шънджън се появиха първите местни копия на новата носима технология на Applе, като някои от тях се продават от предприемчиви търговци само за около 54 долара.

 

Изненадващ е фактът, че евтиното копие на Apple Watch дори предлага почти приличен набор от функции, една от които дори е FaceTime-подобна камера.

 

Умният часовник разполага с опция за кратки съобщения, телефонни обаждания, видео и предлага популярни китайски приложения като WeChat и QQ. За разлика от оригиналния Apple Watch обаче, копието не позволява да сваляте и инсталирате допълнителни приложения.

 

Предварителните поръчки на истинския Apple Watch стартираха миналия петък, а самата джаджа се очаква на пазара от 24 април. Без съмнение, неговата висока цена можеда бъде една от основните бариери пред немалка част от потребителите.

 

„Хората, които нямат добри доходи определено биха могли да предпочетат фалшификат“, признава Жан Чаорен, продавач-консултант от магазин на Apple в Китай.

 

„Все пак, ако наистина искате продукт на Apple си мисля, че ще предпочетете оригинала“, добавя той.

 

Другите за нас

Едва ли има по-голямо удовлетворение за една компания от нейните доволни клиенти (освен голямата печалба :)).
[Read more →]

QuickMemo™ за Optimus L-Series.

Компанията LG , обяви пускането на функцията  QuickMemo™  за моделите си от  L серията. Активацията може да стане чрез софтуерен ъпдейт.

QuickMemo™ позволява върху снимки или документи , да бъдат нанасяни бележки или да се рисуват върху тях .

Потребителите могат да споделят теи файлове чрез SMS или e-mail.

След ъпдейта на своите устройства , потребителите могат да извикат функцията като използват бутоните за звук или лентата за уведомления.

Съвместен проект на Sony и HTC

Двете компании ще работят за създаване на ново PSP устройство.Промените , които се очаква да видим са PlayStation Suite да премине къмPlayStation Mobile.

През месец април , от Sony пуснаха framework за създаване на PlayStation приложения , което беше добре прието от разработчиците. Съвместна дейност на двете компании не е събитие. Sony и HTC са работили заедно за създаването на първият Xperia  - Xperia X1

Лаптоп на изплащане от Пощенска банка

Кандидатстването за лизинг през пощенска банка става посредством издаването на  кредитна карта Visa Electron или Euroline на Пощенска Банка:

Избирате продукта и Вие определяте срока на изплащането (от 2 до 60 месеца)

Попълвате заявление с помощта на служител на Notebook.bg

Получавате отговор до 2 часа след изпращането на заявлението

Можете да вземете избрания продукт веднага след одобрение

Общ размер на покупките до 10,000 лв (с оскъпяването)

Без първоначална вноска

Получавате Visa Electron или Euroline кредитна карта с определен кредитен лимит

Плащате месечните си вноски лесно и удобно

С Вашата Visa Electron или Euroline кредитна карта пазарувате в над 6 000 търговски обекти

Лаптоп на изплащане от Уникредит

Изисквания за кандидатстване

Нужно е да сте пълнолетен, български гражданин или постоянно пребиваващ на територията на Република България.

 

Предсрочно погасяване

По всяко време можете да погасите кредита си предсрочно, като заплатите обезщетение, изчислено в съответствие с чл. 32, ал. 4 по ЗПК, а именно: 1% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-голям от 1 година; 0.5% от размера на предсрочно погасената сума по кредита, когато оставащия период на договора за кредит е по-малък от 1 година.
[Read more →]

Лаптоп на изплащане от Ти Би Ай Кредит

Предварителни критерии за одобрение:

Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната (към момента – 220 лв.)

Размера на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента.

Ако клиентът няма домашен стационарен телефон, трябва да посочи като лице за контакт роднина по права линия.
[Read more →]

Какво се случва след като ме одобрят?

След като бъдете одобрени от банката или лизинговата компания, служител на Notebook.bg ще се свърже с вас по телефона, за да уточните детайлите по доставката и лизинговите документи.
[Read more →]

Изисквания при кандидатстване за лаптоп на изплащане

Задължителни изисквания към кандидатите

Общите задължителни изисквания, за да кандидатствате за лизинг, валидни за всички лизингови компании, са следните:

- Да сте български гражданин или чужденец, който пребивава постоянно в страната (има постоянно гражданство)
[Read more →]

Защо лизинг online ?

Лизингът е разумен начин да изплатите желания от вас продукт, в случай, че нямате възможността или просто не желаете да платите цялата сума наведнъж.
След като си изберете  конкретен модел, който бихте желали за си закупите на изплащане, то вече не е необходимо да отидете на място в някой от офисите на лизинговите компании, за да попълните заявлението и да кандидатствате за лизинг. Може да направите това директно през сайта ни, от вкъщи или от работното си място, седейки удобно пред компютъра си само с няколко стъпки:

Предлагаме ви избор на лизинг към няколко кредитора – Уникредит Кънсюмър Файненсинг , Ти Би Ай Кредит и Пощенска банка. Кандидатстването става бързо и удобно, като са необходими само няколко минути, за да отговорите на въпросите на кредитора и при одобрение, получавате желания от вас продукт дори без първоначална вноска. Ще получите от нас съпорт при попълването на заявлението, както и консултация в случай на нужда. Ако имате въпроси, потърсете ни: http://www.notebook.bg/contacts/