Toshiba гледа към малкия бизнес с новия ултрапортативен Portégé R30

Когато става дума за преносими компютри, малкият бизнес често има уникални нужди. За съжаление, доста производители пренебрегват този сегмент, стараейки се да отделят повече внимание на корпоративните клиенти и на обикновените потребители.

 

Именно в този случай компания като Toshiba не изневерява на традициите си и е готова да предложи продукт, предназначен специално за тази пазарна ниша.

 

 

В този случай става въпрос за току що обявения Toshiba Portégé R30 – 13.3-инчов лаптоп с резолюция 1366×768 пиксела, който изглежда идеален като решение за представители на малкия и средния бизнес, тъй като е едновременно много компактен и удобен за пренасяне, а в същото време предлага солидна производителност, базирана на процесор Intel Haswell.

 

„Toshiba Portégé R30 предлага пълна функционалност заедно с вградено оптично устройство, без да прави лаптопа излишно обемист. Благодарение на четвърто поколение мобилен процесор на Intel, потребителите ще разполагат с всичката необходима мощност, а към това трябва да добавим максимум от 16GB DDR3 RAM памет и опция за хибриден диск с максимален обем от 1ТВ“, казва японската компания.

 

Характеристики като скенер на пръстови отпечатъци, вградена Intel VPro технология и Trusted Platform Module (TPM) предоставят така нужната сигурност на достъпа и съхранената информация.

 

Лаптопът се отличава с олекотено шаси от магнезий и алуминии, което е специално проектирано за допълнителна издръжливост, благодарение на дизайн, който абсорбира удари и вибрации.

 

Portégé R30 успешно е издържал тежкия стрес тест Highly Accelerated Life Testing (HALT) и се отличава с ефективна охлаждаща технология.

 

Препоръчителната стартова цена на Portégé R30 е 829 долара, срещу която получавате Core i3 процесор, 8GB RAM и 500GB твърд диск. Добавянето на Core i5 или i7 процесор заедно с SSD диск увеличава цената и топ конфигурацията ще струва 1599 долара.

 

Join In The Fun, Leave A Comment!