Toshiba представи новата и подобрения ултрабук серия KIRA

Toshiba Europe представи новата подобрена и разширена гама от своята премиум ултрабук серия KIRA.

 

С набор от обновени характеристики, 33,8-сантиметровият (13.3“) ултрабук KIRA извежда производителността на ново ниво както за лична, така и за бизнес употреба. KIRA се предлага в подбрани конфигурации за първи път в Европа, в това число с избор между детайлната чистота на PixelPureTM (2560 x 1440) сензорен екран или Full HD (1920 x 1080) антирефлективен дисплей.

 

Ултрабукът работи с новото 5-то поколение Intel Core процесори, които осигуряват по-ниска консумация на енергия и по-дълъг живот на батерията с капацитет до 13 часа при Full HD версията и до 10:451 часа за PixelPure модела.

 

Теглото на модела е само 1.1 кг. без това да води до какъвто и да било компромис с производителността.

 

 

Новата серия KIRA предлага възможност за избор между PixelPure или Full HD екрани. Сензорният PixelPure дисплей с резолюция 2560 x 1440 пиксела е с IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) технология и впечатлява с внушителни цветове, като едновременно с това предлага изключително здраво Corning® Concore™ стъкло за висока защита на екрана в динамичното ежедневие. IGZO технологията дава своя принос за повишения живот на батерията, носи премиум тъч усещане и осигурява ултраширок зрителен ъгъл както по вертикала, така и по хоризонтала.

 

Новата Full HD опция се отличава с 300 нита яркост на екрана, с IPS технология за прецизно цветово възпроизвеждане и отлични зрителни ъгли за гледане на филми или редактиране на видео. Матовият екран е идеален за работа навън и при по-силна светлина, като намалява отраженията и осигурява висока видимост.

 

Налична е пълна гама от опции за свързване като 3 високоскоростни USB 3.0 порта, 1 x HDMI с поддръжка на Ultra HD и WiDi технология за безжично споделяне на съдържание.

 

Toshiba KIRA ще е налична в България в началото на второто тримесечие на 2015 г.

 

Join In The Fun, Leave A Comment!