logo
cart 0 Кошница : 0 лв.

Няма продукти в пазарната количка

ОБЩО 0 лв.

Цената е с включен ДДС

Поръчай
завърши поръчката

попълни и ще получиш обаждане

Намерени са 119 лаптопа

КЪМ ВСЕКИ ПРОДУКТ ПОЛУЧАВАТЕ:

15 ДНИ:
return-icon

Срок за връщане

7 ДНИ:
warranty-logo

Гаранция за най-ниска цена

phone-icon

24 ч. телефонна поддръжка

repair-icon

За ремонт

7 ЧАСА:
shipping-icon

За доставка

7 НАЧИНА:
payments-icon

На плащане

2049 лв.

или XX лв. на месец

Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz) , 15.6" / 1366 x 768 - Матов , 4 GB DDR3L , Intel HD Graphics 4400
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ / Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ / Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P/ /
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P
Процесор Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz)
Размер на дисплея 15.6" / 1366 x 768 - Матов
Оперативна памет (RAM) 4 GB DDR3L
Видео контролер Intel HD Graphics 4400
Видео памет Споделена от оперативната
Твърд диск 500 GB / SATA
Мрежова карта 10/100/1000 Mbps LAN Card
Безжични връзки

Безжична мрежа

802.11a/b/g/n/ac


Bluetooth

Да


Портове и интерфейси

USB портове

3 x 3.0 и 1 x 2.0


TV изход

HDMI


Четец за карти

Да, слот за карти с памет от телефони, или фотоапарати


Вградена камера Да
Вграден микрофон Да
Батерия Li-Ion / 4 cells
Време за работа на батерия До 7 часа
Тегло 1.8 кг
Операционна система Windows 7 64-bit Pro & Windows 8.1 64-bit Pro
Цвят Сребрист
Гаранционен срок 3 години

Гарантираме Ви, че първият път, когато покажете вашия Toshiba Tecra Z50-A-15P в офиса, със сигурност той няма да остане незабелязан. Този лаптоп е много тънък, изискан, с добро охлаждане и завидна бързина.

Toshiba определено полага големи усилия за новите си Tecra модели и Tecra Z50-A-15P не е изключение. Магнезиевото шаси, ниското тегло и тънкият профил са замислени с цел да убедят бизнес потребителите, че това е преносим компютър за тях. Закономерно към това трябва да прибавим още различните функции, свързани с обезпечаване сигурността на компютъра, както и пъргавия процесор.

Магнезиевото шаси определено изглежда страхотно и всеки един сантиметър от това покритие излъчва усещане за високо качество и усилия при изработката. Сребристото покритие отговаря еднакво добре на всякаква среда, а ползваните материали очевидно не са пестени.

Когато отворите машината, усещането се затвърждава от солидната конструкция, която свързва двете части. Пантите са изключително здрави и спокойно може да подхванете лаптопа дори с една ръка и да го местите лесно. Всъщност Tecra Z50-A-15P е един от малкото 15.6-инчови модели, които са толкова удобни за пренасяне, но причината за това се крие в тежестта на машината – едва 1.8 килограма. Профилът на модела е тънък и също така доста лек за такъв диагонал на екрана. Това е естествено предимство, когато Ви се налага да ползвате лаптопа в движение.

Toshiba не е правила никакви компромиси що се отнася до различните интерфейси, с които Tecra Z50-A-15P разполага. Налични са Gigabit LAN, HDMI и VGA порт в пълните си размери. Към тях трябва да добавим цели четири USB порта, три от които са бързите USB 3.0. Тяхното присъствие е абсолютно блаженство за всеки, който обича да работи с повече периферни устройства и категорично спестява мъката, която обикновено свързваме с това кое къде да включим. Всички портове са разположени на удобно място и са лесни за достигане.

Освен вече споменатия Gigabit LAN порт, лаптопът има и WiFi модул, който поддържа най-новия 802.11 ac стандарт. Поради това е възможно да се включите пълноценно във високоскоростните безжични мрежи до 1300 Mbps.

Тъй като Tecra Z50-A-15P е ориентиран най-вече към деловия потребител, логично е да са положени доста усилия за безкомпромисна защита на данните и комуникациите. Действително списъкът с опции в това отношение е повече от внушителен, започвайки от издръжливия дизайн, предназначен да устои на удари и стигайки до допълнително криптиране на твърдия диск. Освен това тук има четец за смарткарти и дори четец на пръстови отпечатъци, който след еднократно регистриране ще превърне лаптопа Ви в наистина персонален. Отключването на лаптопа със сканиране на пръстов отпечатък е изключително лесно и в същото време един от най-надеждните методи за защита на устройството. Клавиатурата е със специално покритие, което не позволява на задържането на течност и предпазва клавишите.

Клавиатурата на Tecra Z50-A-15P се състои от 102 клавиша, включително и 10 цифрови. Подредбата е много интуитивна и конфигурацията дава голяма свобода и удобство при писане. Благодарение на голямата височина на клавишите (16 милиметра) и на разстоянието между тях (4 милиметра), клавиатурата не е претрупана, а дава достатъчно място, за да положите спокойно ръцете си и да пишете без да се страхувате, че няма да натиснете правилния клавиш. Освен това клавиатурата има много приятна подсветка в бял цвят, която е изключително полезна функция, когато Ви се налага да пишете в затъмнени помещения или при слаба светлина. След като натиснете даден клавиш, светлината остава активна в продължение на 15 секунди. Ако пък решите, можете и да изключите подсветката.

Освен клавиатурата и мишката, можете да използвате и тъчпада, който предлага опция за управление с жестове с до четири пръста, поддържащ различни функции на превъртане, мащабиране и стартиране с върха на пръстите. Накрая присъства и още една опция за управление – т.нар. AccuPoint. Това е вариантът, който Toshiba предлага като алтернатива на добре познатия TrackPoint на IBM. Въпреки разликата в имената, функционалността е абсолютно същата и курсорът на мишката може да се управлява с изненадваща точност. Ако веднъж свикнете да работите с AccuPoint, после със сигурност няма да искате да се върнете на тракпада и може дори да се откажете от мишката.

Tecra Z50-A-15P има 15.6-инчов дисплей с LED подсветка и покритие, което не отразява светлината. Това го прави лесен за използване дори при силна директна светлина. Максималната разделителна способност на дисплея е 1366х768 пиксела. По принцип цветовете при матираните екрани изглеждат малко по-бледо, но в случая контрастът и възпроизвеждането на цвета при Tecra Z50-A-15P са на много добро ниво.

Сърцето на Tecra Z50-A-15P представлява двуядрен процесор с нисков волтаж Intel Core i5-4210U, който Intel създаде специално за ултрабук модели в средата на миналата година. Базиран на архитектурата Haswell, ядрата му работят с базова честота от 1.7GHz, но при необходимост тя може да стигне 2.7GHz за едно активно ядро и 2.4GHz за двете. Като всеки Haswell модел, този също е оптимизиран за по-добра производителност и нисък разход на енергия.

Графичните задачи се изпълняват от вградения чип Intel HD Graphics 4400, който черпи от системната памет. (до 1696 МВ споделена памет). HD Graphics 4400 е по-бърз от предната 4000 серия, но изостава с мъничко спрямо HD 5000 серията, която също се среща при някои нисковолтови модели.

Наличната оперативна памет е 4GB DDR3L RAM на 1600 MHz, която може да бъде увеличена до цели 16GB, когато в даден по-късен момент решите, че се нуждаете от повече. Твърдият диск е с капацитет 500GB и има важно предимство в скоростта на въртене, която е 7200 об./м.

Деловият потребител е човек, който не обича изненадите. Ако сте на път за важна среща или трябва да направите презентация пред ключов клиент, последното нещо, което ще искате е лаптопът Ви да се окаже без батерия в критичния момент. За щастие, това е последното нещо, което може да очаквате от Tecra Z50-A-15P. Часовникът може да отброи цели 8 часа преди 4-клетъчната литиево-йониева батерия на лаптопа да се изтощи напълно. Подобен резултат е изключително висок и дори надминава двойно това, което могат да предложат други модели със същия диагонал на екрана.

Toshiba Tecra Z50-A-15P има много предимства, но онова, което най-вече би Ви накарало да посегнете към него е здравият корпус, изключително олекотената конструкция и много добрата батерия. Всички тези компоненти са от ключово значение за създаването на една надеждна и здрава машина, която в много отношения представлява олицетворение на понятието „преносим компютър“.

Лаптоп Toshiba Tecra Z50-A-15P

Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz) , 15.6" / 1366 x 768 - Матов , 4 GB DDR3L , Intel HD Graphics 4400
Други клиенти, които купиха този продукт, избраха също
Коментари във Фейсбук